Wat kan SHERPA grafisch ontwerp voor u betekenen?


SHERPA grafisch ontwerp zorgt voor een unieke uitstraling passend bij uw doelgroep en doelstellingen. U kunt bij SHERPA terecht voor onder meer het ontwerpen van logo’s, huisstijlen, drukwerk, responsive websites en andere reclamemiddelen.

HUISSTIJLONTWIKKELING

Omdat je maar een keer de kans hebt om een goede eerste indruk te maken, zorgen wij voor de juiste uitstraling van uw logo en huisstijl, passend bij uw doelgroep.

GEDRUKTE MEDIA

Of het nu gaat om briefpapier of een brochure, een advertentie of bedrijfsmagazine, een rolbanner of een jaarverslag, wij zorgen voor een perfecte opmaak en afdruk.

RESPONSIVE WEBDESIGN

Het ontwerp van een responsive website past zich automatisch aan de schermgrootte van het apparaat aan. Al onze websites zijn standaard responsive en mobile first ontworpen.

Sherpa betekent 'mens komende uit het oosten'


Sherpa’s kwamen 500 jaar geleden uit Tibet en vestigden zich langs de Nepalse kant van het Himalayagebergte. Tegenwoordig werken de Sherpa’s in het bergtoerisme. Een Sherpa is een betrouwbare, harde werker, die als gids en sjouwer zijn klant helpt bij het bereiken van zijn doel, het beklimmen van de berg.

En zo willen wij de klant helpen met het behalen van zíjn doel. Kunt u wel een Sherpa gebruiken bij de vormgeving van uw drukwerk, reclamemateriaal of website? Neem dan contact op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Welke top wil jij bereiken?

Heb je een marketingvraagstuk? Begin je met een nieuw product of dienst?

Neem gerust contact met me op, dan kunnen we vrijblijvend even sparren. Wie weet kunnen we over een tijdje dan samen virtueel van dit uitzicht genieten.

Contact